Zemerimi i njeriut te Perendise

E kam thene dhe e perserit,  vazhdimisht:  Voskopojen e dua shume dhe e lakmoj. Thuajse cdo vit shkoj ne ate vend te lashte e turistik per te percjelle pushimet verore.  Me ngjan vetja sikur jam voskopojar  edhe pse fshatin tim e dua shume e nuk e nderroj me asnje tjeter.  Vajtja shpesh ne ate fshat –  qytet ka lene gjurme te mira ne qenien time dhe nje lloj vartesie.

Lexo të plotë