Robert Marko

                                                               ( Perkushtim

Nostalgjia ime per Korcen eshte e njohur dhe e shprehur. Korca me dha aq shume,  ne nje kohe kur nuk kisha asgje.  Kam shkruar e do te shkruaj,  sa te mundem,  per qytetin „ perle “ dhe per ata njerez te mire te tij.  Kete shkrim dua tja kushtoj kujtimit te njerit nga shokete mi me te mire nga ky qytet,  fisnikut te pakrahasueshem,  pilotit te pasionuar Robert Marko ( ndjese paste ),  gjurmet e te cilit trokasin fort ne Historine e Aviacionit Shqiptar.

Lexo të plotë