Opinion: Për pilotin virtuoz të helikopterit MI-4, Janaq Naun Jorgji

Zakonisht,  kur nje njeri ndahet nga jeta,  ne cdo rast,  fliten e perseriten fjale te mira per te.  Kjo eshte normale dhe e njerezishme. Dihet: I ikuri nuk degjon e nuk ndjen gje por,  jane te prasmit e tij qe perjetojne.  Ndoshta fjalet e mira qe thuhen synojne permiresimin apo rikuperimin e klimes ne mjedisin qe mbetet.  Opinioni qe vijon ka dicka qe nuk perngjan me opinionet e tjere. Ajo qe nuk perngjan lidhet me personalitetin per te cilin behet fjale.  Janaqi ishte vec te tjereve,  jo se ishte i mbinatyrshem,  por per  faktin se natyra i kishte falur Atij njeriu cdo gje te mire qe mund te kete nje njeri.

Lexo të plotë