Telashet e atij qe shkruan

Nuk qenka e lehte te shkruash. Ne vecanti,  kur shkruan per te tjere,  te cilet nuk jane ne jete dhe kur bashkekohesit e tyre „ kane ikur “. Kerkeses per te rrefyer ne nje material te shkruar  te verteten ( ate te vertete qe njeh autori ),  me te gjitha kerkesat ben te domosdoshme te kesh njohuri te sakta e te plota, ne fushen e letrave dhe ne shkenca te ndryshme.  Sidomos kerkohet njohje ne fushen e historise,  te psikologjise,  te jete gazetar e analist e ku ta di une se cfare.  Kush mendon se njeriut te letrave i mjafton vetem te nxije letrat e njerezit do ta lexojne,  pa gjetur ne shkrim ate qe u intereson,  le ta provojne.

Lexo të plotë