Një urim për ditëlindje në formën e një “gjë a gjëze”

Çobo Skënderi
Bëj tua them e s’ua them dot,
Një gëzim që kemi sot,
Ditëlindjen ka një pilot,
Mos e kërkoni në radhë,
Ai mban klasin e parë,
Si shokët e tij të rrallë,
Mos më pyesni,
sa vjeç mbushi,
Se do më skuqni,
si prushi,
Më mirë pyeteni vetë,
Se ua thotë me të vërtetë,
Çobos i uroj: Jetë të gjatë,
Sa ata malet e lartë,
Rrofsh, Çobo, sa të ketë jetë,
Se ke gjak , nga Bilbilejtë!

3 thoughts on “Një urim për ditëlindje në formën e një “gjë a gjëze””

  1. Eshte Cobo Skenderi !,njeri fisnik dhe i rralle,,,mbesen e tij e kam marre nuse per vellane,,,fisnike e shum te mire

  2. shkrim interesant dhe suksese Njazi Neles por ka shume Komunizem brenda dhe pikerishte nderohen disa nga ata qe i vune flaken Shqiperise-Njazi kujto dhe ata qe dhane jeten e u akuzuan per Agjitacjon-propagand e sot ju te gjithe jetoni ne Demokraci

Comments are closed.